4 Ağustos 2015 Salı

BAYANLARIN DİKKATİNE!! Size özel kafeniz ayağınıza geldi...


        Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır derler ya ben onun yanına çayı da ekleyenlerdenim. Çay içmenin hatrı daha büyüktür kanaatimce. Tabi sana eşlik eden kişi, demin buğusunun düştüğü ortam da çok önemli bunun için. İşte sevdiklerinizle oturup bu keyfi paylaşabileceğiniz, yanında muhteşem tatlarla tanışabileceğiniz yeni bir yerden bahsetmek istiyorum size:

        Adı K'DİFE... Mutfak ve mekan olmak üzere iki ayrı bölüm olarak hizmet veren bir yer. Bayanlara özel kafesiyle, standarttan farklı bir tarzı var. Mutfak kısmı da kişiye özel siparişlerle kişilerin imdadına yetişiyor. Konya'da yeni bir alternatif aslında. Peki bu Kadife nasıl bir yer gelin birlikte bakalım:



 



















Fotoğraflardan da görüldüğü gibi şirin, sıcacık bir kafe. Bazı mekanlar vardır ya kapısından girdiğiniz an kucaklar sizi, bu da öyle bir ortama sahip. Eşyalar sizi itmiyor, bunaltmıyor. Gelip görülesi, oturup güzel vakit geçirilesi bir yer olarak tasarlanmış. (Köşeye geçip kitap okumayı da hayal etmiyor değiliz. Kendine böyle köşeler arayanlara hevesle duyurulur.Sadece bununla da sınırlı değil. K'dife çeşitli organizasyonlarda da size yol arkadaşı oluyor. Üst katın kafe tarzı, alt katta kendini organizasyonlara mekan olarak bırakıyor. Kına, doğum günü, toplantı vs. gibi özel günler ve kalabalık gruplar için fotoğrafta gösterilen alan da hizmetinizde. Bunun yanında bayanlar günlerini de burada yapmayı tercih ediyor. Belirleyeceğiniz menünüzle misafirlerinizi burada ağırlayabiliyorsunuz. Hem de kültürümüzün bize öğrettiği gibi özel bir titizlikle ve güler yüzle... K'adife bunun için ev sahibi olmaya gönüllü bir yer. Aklınızın bir köşesinde bulunsun derim...











Efendiiim görüldüğü üzere Konya'nın artık bayanlara özel bir kafesi var. Yolunuz düşer gönlünüz de isterse diye adresini aşağıda belirttik. Bir uğrayıp görün oradaki güzel insanlarla da tanışın isterim.Şimdiden afiyet bal şeker olsun:)





Adres: Hacıkaymak Mah., Şehit Mehmet Akdemir Sk., Gümüşhan Apt. No:5/E, 42060 Konya

Telefon:03322350820

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder